Periodieken in kleine oplagen
Houd uw leden op de hoogte!
voorbeelden kopieerwerk

Periodieken

Wanneer u periodiek drukwerk nodig heeft zullen uw eisen natuurlijk een stuk hoger liggen dan wanneer u enkel en alleen op zoek bent naar een drukker voor een poster of het eenmalig drukken van bijvoorbeeld een foldertje. Bij periodieken wordt in eerste instantie gekeken naar het ontwerp. Stel dat u bijvoorbeeld een nieuwsbrief wenst te verspreiden die constant dezelfde opmaak heeft, dan hoeft die opmaak bijvoorbeeld slechts één keer ontworpen te worden. Kiest u er echter voor om in een bepaalde periode van het jaar die opmaak te veranderen, dan kan dit extra kosten met zich meebrengen.

Het is vooral belangrijk om, indien u werkt met een deadline, ons alle nodige gegevens en eventueel beeldmateriaal op tijd aan te leveren. Alleen op deze manier kunnen we er voor zorgen dat u steeds tegen de uiterste opleveringsdatum beschikt over al het nodige drukwerk. Het beste is om hiervoor één bepaalde dag in de maand (afhankelijk van de periode waarover de nieuwsbrieven of magazines uitgebracht worden natuurlijk) af te spreken zodat dit ook netjes in de planning verwerkt kan worden. Dit geeft ons daarnaast de mogelijkheid om de klant te voorzien van een proefdruk.

Periodieken vallen onder het lage BTW-tarief (9%) en moeten minimaal drie keer per jaar verschijnen. Vraag ons naar de voorwaarden waaraan uw drukwerk moet voldoen.

Indien u vragen heeft over periodieken, vul dan onderstaand formulier in met een korte beschrijving.
Vermeld ook uw telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen.

captcha
Velden met * zijn verplicht
© 2010-2024 Kopieerwerk.nl