Mailingen naar al uw klanten?
Mogelijk op papier of per mail!
voorbeelden kopieerwerk

Mailingen

Kopieerwerk.nl kan voor u complete mailingen verzorgen. Onze mailingen worden via de post verstuurd. Wij verzorgen het kopieerwerk en alles wat bij de mailingen komt kijken. Bij een ouderwetse mailing per post is een adressenbestand en een professionele, goede tekst nodig. Kopieerwerk.nl combineert deze twee ingrediënten, zodat er genoeg rendement wordt gehaald uit deze vorm van reclame.

Het printen van uw mailing kan gedaan worden op uw eigen briefpapier. Zo kan de mailing per post gepersonaliseerd worden en kan elke klant in de brief bij de naam genoem worden. U hoeft niet om te kijken naar de mailingen. Want dat doet Kopieerwerk.nl graag voor u.

Om de mailing nog persoonlijker te maken naar de klant, kunnen wij zorgen voor een natuurgetrouwe handtekening met blauwe inkt. Deze handtekening lijkt net echt op de brief. Kopierwerk.nl zorgt er voor dat elk gekozen adres het materiaal zal ontvangen.

U denkt waarschijnlijk dat dit heel veel zal kosten. Misschien bij anderen, maar in ieder geval niet bij Kopieerwerk.nl. Interesse in onze mailingen per post? Schroom dan vooral niet om te reageren. Kopieerwerk.nl helpt u graag om de mogelijkheden te bespreken.

Indien u vragen heeft over mailingen, vul dan onderstaand formulier in met een korte beschrijving.
Vermeld ook uw telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen.

captcha
Velden met * zijn verplicht
© 2010-2024 Kopieerwerk.nl