Special:
Kerstkaarten met eigen ontwerp
voorbeelden kopieerwerk

Kerstkaarten

Kerstkaarten met eigen ontwerp

U kent het wel, zo rond de feestdagen wenst u, uw klanten of kennissen een kaart te bezorgen met de beste wensen en om ze te bedanken voor het (fijne) afgelopen jaar. Waarom dan niet eens kiezen voor een gepersonaliseerde kaart in plaats van steeds terug te grijpen naar één van de standaard wenskaarten die in zowat alle warenhuizen terug te vinden zijn? Indien u zelf de nodige kennis heeft om een ontwerp te maken kunt u ons deze aanleveren. Indien niet kunt u ons steeds aangeven hoe u wenst dat uw kaart er uit komt te zien en nemen wij u dit werk uit handen.

Vergeet ook zeker niet even na te denken over de afmetingen van uw kaart en vooral welke invloed dit eventueel heeft op de kostprijs om deze te verzenden.

Enkele veel gebruikte formaten: 10x15 cm (enkele of dubbele kaart), 15x21 cm (enkele of dubbele kaart), 12x12 cm (enkele of dubbele kaart), 14x14 cm (enkele of dubbele kaart). Alle andere maten zijn echter ook mogelijk.
Alle worden geprint op 350 grams papier, kaarten kunnen dubbelzijdig in kleur of zwart bedrukt worden, dubbele kaarten worden gerild zodat een mooie vouw ontstaat.

Indien u vragen heeft over briefkaarten, vul dan onderstaand formulier in met een korte beschrijving.
Vermeld ook uw telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen.

captcha
Velden met * zijn verplicht
© 2010-2024 Kopieerwerk.nl